Vildt

Kvalitetsbevidst og erfaren vildt-forhandler

Albanigade Fisk & Vildt er din vildt-forhandler i Kerteminde. Vi startede med at være fiskehandler i Odense på Fyn – nu holder vi til på havnen i Kerteminde. Herfra leverer og forhandler vi til kunder i bl.a. Odense, Svendborg, Fredericia, Vejle og Kolding. Vi har mange års erfaring med salg af vildt engros og vi tilbyder alle former for vildt – både dansk og udenlandsk. Vi er en moderne velfungerende leverandør af vildt til nogle af landets største og førende restauranter og hoteller.

Vildt engros fra autoriserede og godkendte vildtslagterier

Som din professionelle vildt-forhandler sælger vi kun vildt engros, der er behandlet på autoriserede og godkendte vildtslagterier. Vores levnedsmiddeltekniker sørger altid for, at virksomheden lever op til de krav, der stilles i dag. Hos os får du altid den bedste kvalitet, så du kan trygt vælge at købe dit vildt engros hos os.

Ring til din lokale vildt-forhandler og hør mere om vildt engros

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne eller priser på vildt engros. Du må naturligvis også gerne kontakte os med en specialopgave, så finder vi hurtigt en løsning.

Ring allerede i dag på telefon 66 11 39 23 eller send en e-mail til b2b@albanifisk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen eller kigge forbi på havnen i Kerteminde.