Østers til restaurationer og private

Bestil de lækreste østers hos os

​Østers af højeste kvalitet

Hos Albanigades Fisk og Vildt i Kerteminde finder du altid friske østers af højeste kvalitet. Vi leverer østers til restaurationer, hoteller og cateringfirmaer på Fyn, herunder i Odense og Svendborg, og i hele Trekantområdet. Mange private kunder bestiller og henter ligeledes østers hos os.

Alt i østers

Vi lægger vægt på udelukkende at handle med kvalitetsvarer. Vi kan således levere hollandske østers, Fine de Claire østers og de berømte Gillardeau østers – og naturligvis også pragtfulde, danske Limfjordsøsters alt efter sæson. Se vores sæsonliste her.

Takket være vores store netværk og mange års erfaring som fiskegrossist for førende hoteller og restauranter i Danmark, kan vi skaffe langt det meste, når det kommer til østers.

Østers Odense

Bestil østers og specialiteter til din restaurant

Har du specielle ønsker til østers til din restaurant eller til et selskab, er det derfor blot at ringe 2-3 dage, før du skal bruge partiet af østers, så sørger vi for at få dem hjem til dig.

Ring eller skriv til Albanigade Fisk & Vildt på telefon 66 11 39 23 eller mail: b2b@albanifisk.dk for bestilling eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.