Fersk fisk og laks engros

Din forhandler af fersk fisk og laks engros

Skal du bruge frisk fisk til din restaurant, dit hotel eller andet erhverv? Hos Albanigades Fisk & Vildt opkøber vi hver dag frisk fisk fra professionelle opkøbere fra landets forskellige auktioner. Vores kundegruppe spænder fra gourmetrestauranter til hoteller, cafeer og institutioner. Vi er din lokale forhandler af fisk engros – uanset om det er fersk fisk, laks eller frossen fisk. Du kan altid være sikker på, at vores fisk er friske og af den bedste kvalitet.

Vi har flere års erfaring indenfor faget og leverer kun fersk fisk, fisk og laks engros i højeste kvalitet. Vi startede op i Odense på Fyn, men nu holder vi til på havnen i Kerteminde. Herfra leverer og forhandler vi fersk fisk og vildt til kunder i bl.a. Svendborg, Fredericia, Vejle og Kolding – faktisk i hele Trekantområdet. Kom gerne forbi og tag et kig.

Vi har et stort sortiment af frisk fisk engros

Når det kommer til både vildt og frisk fisk engros, har vi et stort udvalg af årstidens bedste råvarer. Det kan f.eks. være:

  • Speciale: Tørsaltet gammeldags langtidsrøget laks
  • Mange varianter af varmrøget laks med forskellige krydderier
  • Gravad laks
  • Citronmarineret laks​

Vi tilbyder fuldt sortiment af dybfrost, altid levende hummer i bassin, stort udvalg af sild i spande og mange forskellige typer lagerejer. Hos os får du altid frisk fisk engros i god kvalitet og med en lang holdbarhed – alt du skal gøre er at kontakte os med din opgave.

Ring for at bestille fersk fisk og laks engros

Vi har bred erfaring med mange forskellige typer af både frossen og fersk fisk. Så har du en specialopgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller dig gerne mere om muligheder og priser på frisk fisk engros.

Ring allerede i dag på telefon 66 11 39 23 eller send en e-mail til b2b@albanifisk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen eller kigge forbi på havnen i Kerteminde.

Vi ser frem til at levere frisk, dansk fisk engros til dig.

(+45) 66 11 39 23
b2b@albanifisk.dk