Hent dine friske fisk i Kerteminde

Stort sortiment af fisk – bestil i dag

Fisk til julebordet:

Røget laksGravad laksSildRejerPaneret rødspættefiletFerske rødspættefilet

Ring +45 66 11 39 23 eller skriv b2b@albanifisk.dk for at bestille antal og ønskede sammensætning.

Friske fisk i Kerteminde

Albanigades Fisk og Vildt Kerteminde er kendt for sine kvalitetsprodukter og store udvalg, når det kommer til fisk, skaldyr og vildt. Vi er fiskeleverandør for mange af landets førende restauranter og hoteller, men vi handler også med private. Vil du også have fisk og vildt af overlegen kvalitet? Så er det blot at ringe eller skrive til os og bestille dine fisk til afhentning i vores lokaler i Kerteminde.

Alt hvad dit hjerte kan begære

Vi lægger vægt på at have alt, hvad fiskeelskerens hjerte kan begære – og lidt til. Fra vores lager i Kerteminde kan du fx bestille:

Altid friske varer

Vi har altid frisk fisk på lager. Vi går nemlig meget op i, at det vi sælger er friskt og lækkert. For et fuldstændigt overblik over de friske fisk, du kan købe hos os, se vores sæsonliste her.

Bestil frisk fisk og hent dagen efter

Når du vil købe fisk hos os som privatperson, er det blot at ringe på telefon 66 11 39 23 eller skrive til mail: b2b@albanifisk.dk med en bestilling. Vi pakker de friske fisk på is. Herefter sørger vi for at pakke din bestilling, og du vil kunne afhente dine bestilte varer dagen efter mellem kl. 10-12 mandag til fredag, ved vores lager på Kerteminde Havn.

Erik

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre henvendelser så brug vores kontaktperson fra ALBANIGADES FISK OG VILDT

Erik Præstekjær

Mail: b2b@albanifisk.dk
Tlf: +(45) 66 11 39 23